Sulakyurt'ta Tubitak fuarı

Sulakyurt

Sulakyurt Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen fuara Kaymakam Harun Kazez, Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Işıklan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, daire amirleri, okul müdürleri

BİLGİ VE BECERİLERE SAHİP OLUYORLAR

Sulakyurt ilçesinde Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından sağlık bilimleri alanında TÜBİTAK destekli bilim fuarı açıldı.

Sulakyurt Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen fuara Kaymakam Harun Kazez, Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Işıklan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Kazez, fuarın açılışında yaptığı konuşmada Hakim Mehmet Çakıroğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin açtığı bilim fuarı sayesinde öğrencilerin birçok bilgi ve beceri sahibi olduklarını söyledi.

 

25 FARKLI FUARA KATILDILAR

Öğrencilerin 25 proje ile fuara katıldıklarını belirten Kaymakam Kazez, “Bilim fuarında danışman öğretmenlerimizin koordinatörlüğünde görev alan öğrencilerimiz çok güzel çalışmalar yaptılar. Öğrencilerin hazırladığı bazı projeler daha da geliştirilebilir niteliktedir. Hazırlanan projeler sayesinde çeşitli araştırmalar yapan öğrencilerin bilgi ve becerileri de bu sayede daha da artmış oldu” dedi.Kaymakam Kazez ve beraberindekiler fuarda açılan stantları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik etti. Bilim fuarında ayrıca öğrenciler tarafından gelen davetlilerin tansiyon ve şeker ölçümleri  de yapıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ